Proprietarii sunt primii care pot depista eventuale probleme de sanatate ale companionilor. Un proprietar bine informat devine un partener valoros in depistarea timpurie si tratarea cu succes a pacientilor nostri. De aceea, prin materialele puse la dispozitie, incercam sa furnizam acestora cat mai multe informatii utile.

Contactati medicul veterinar atunci cand companionul vostru prezinta unul din semnele de urgenta. Urmatoarele informatii va pot ajuta sa stabiliti care din afectiuni sunt absolut urgente si trebuie sa mergeti la clinica veterinara si care semne va permit sa asteptati si sa vedeti cum se comporta in continuare. Cand animalutul vostru este bolnav si nu sunteti siguri de gravitatea situatiei, este intotdeauna mai bine sa fiti precauti si sa contactati imediat un medic veterinar. Acolo unde este posibil si este timp suficient, e bine sa documentati video eventualele simptome, de multe ori, ochii medicului veterinar observand aspecte importante care pot scapa proprietarilor.

Va invitam sa parcurgeti materialele noastre si sa ne contactati oricand observati modificari in comportamentul companionului dumneavoastra .